Välkommen
-att läsa om min familjs liv, vårt hem och vår trädgård.

*******************************************************************************

söndag 22 maj 2011

Rabarberkaka

Idag blev det en smarrig och lättfixad! rabarberkaka till efterrätt. Brorsan med familj var här och smakade.
Receptet kan användas till blåbär, hallon och äpplen också.
Om du vill prova den så  gör du så här:

Rabarberkaka
2 ägg
2,5 dl socker
2,5 dl vetemjöl
75g smält smör
2-3 dl frukt eller bär

Blanda socker och ägg lätt. Rör ner mjölet och avsluta med det smälta smöret. Häll i en smord form, strö över bär/frukt och grädda i max 20 min. (beroende av hur kladdig du vill ha den) i 200 grader.

Resten av familjen har åkt på en fisketur så nu ska jag jobba en stund, diska och kanske slappa lite. Ha en skön söndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar